Cine sunt?

Cine sunt eu? Hmm...Pai, sunt un om ca toti oamenii. Fac umbra pamantului din data de 8 august 1981, incep de la podea si ma termin pe la inaltimea de 1,95 metri si ultima data cand m-am cantarit acasa am stricat cantarul (el bietul duce pana la 120 de kg (asta in visele lui cele mai dulci), dar la 105 a cedat :))).

Stiu ca nu am o mutra nemaipomenit de fotogenica dar...alta nu am :)). Cei care se pricep banuiesc ca si-au dat seama ca mashineta din imagine este un Trabant :))))).

   Istoria mea nu este chiar foarte colorata, dar nici alb-negru. Are putina sare, putin piper...

   Dupa cum am zis, m-am nascut la 8 august 1981, in Bucuresti. Cu toate astea nu am stat numai in Bucuresti. Am locuit doi ani in Oradea, intre 1985 si 1987...Nu imi mai amintesc mare lucru din acea perioada dar cred ca mi-a placut :)))))). O parte din gradinita stiu ca am facut-o acolo, in rest, scolarizarea am facut-o doar in Bucuresti. Am terminat liceul in cadrul Grupului Scolar “C.D. Nenitescu”, dupa care a urmat o experienta nefericita cu Facultatea de Chimie din Universitatea Bucuresti (am urmat cursurile ei timp de doi ani dar...n-a fost sa fie). Am terminat si o scoala postliceala de informatica de pe urma careia m-am ales cu o diploma de analist programator. Oricum, nu ma puneti sa va fac diverse programe...

   Dupa cum se vede si in poza, sunt trabantist (si inca din ala infocat :) ). Am un Trabant 601 Lux iesit pe poarta fabricii de la Zwickau intr-una din cele 365 de zile ale anului de gratie 1989. Primul proprietar a fost o nemtoaica ce a avut grija de el ca de ochii din cap. In 1995 Trabi a ajuns in Romania pe propriile rotitze si cu maica-mea la volan. Pana in 2000 a cam stat, mai ales ca mama a facut ce a facut si a sarit un sant cu el facandu-i botul armonica...Intr-un sfarsit l-am reparat si l-am luat eu in primire, asa ca, daca vedeti pe strada un Trabant albastru, cu nr de inmatriculare B-20-YLY si cu un abtipild cu "Long vehicle" pe luneta atunci puteti fi siguri ca ala sunt eu!

   P.S.: Am zis ca ma cheama Calin?